Agenda

 

Opzoek naar vertier en plezier? Actuele informatie over onze optredens vindt u hier:

17 November 2018 Omdat het afgelopen keer zo gezellig was mogen we, omdat het zo gezellig is, weer naar Twijzelerheide. Toevallig komt dan de Goedheilig man met zijn zwarte Pieten ook naar Twijzelerheide. Omdat het zo gezellig is gaan we voor hen een aantal wonderschone noten kraken bij de intocht. Wees er bij want de (peper) noten zijn heerlijk.

Zaterdag 24 november 2018 worden de HarrePieten weer verwacht in Surhuisterveen. Uiteraard zullen we proberen ons te gedragen, maar in het verleden behaalde (niet) gedragingen zijn geen garantie voor de toekomst. Houdt ramen en deuren gesloten.

Maarrrr voorafgaande aan ons spetterende optreden in Surhuisterveen (ik zou op de fiets komen, en anders met de auto, maar dan het centrum mijden) gaan we eerst richting Marum!!! Ja ja, de grens over!! om daar als HarrePieten Sinterklaas zijn rokken omhoog te blazen en de krulklen uit Zwarte Piet zijn haar blazen. Zie joe doar.

Zaterdag 1 december 2018 December zijn de HarrePieten weer in Burgum! Met veel vertier, zonder gemier (nou ja, dat bruin is een dingetje…douche enz) en een gezonde dosis plezier gaan de HarrePieten heel fier over de Feanster feart  langs de Burgumer Pier op naar het centrum van City Plaza Burgum alhier.

2019 is nog blanco…..Be The First!!!! JJJAAAA we hebben een winnaar, en dat zijn wij zelf want…….

18 Mei 2019 vieren wij ons jubileum, het 25 jarig bestaan van het geweldigste gezelligste zuiverste dweilorkest van het noordelijk halfrond van Surhuisterveen. Dit wordt groots gevierd met al onze Harrekieten om Ûtens. Wij zijn deze dag niet te boeken en te bezoeken!!!

25 Mei 2019 is ons 2e Uiterst gezellige en muzikale Dweil en Sop Festival Surhuisterveen. Tzt meer informatie. BUTTTTTT Zeef de deet.

8 Juni 2019: Hakke Hakke Puf Puf…Plof Plof Plof Tuf Tuf…pruttel pruttel kuch kuch. Er wordt waarschijnlijk helaas niet geklund, maar wel getoetterd bij de trekker elfstedentocht. Jullie kunnen ons van 17.30 tot ca 20.30 vinden bij de finish nabij het dorpshuis in Engelum.

14-15-16 Juni zetten we de boel weer op stelten op ons 2e huisadres Ameland. De 14e gaan we een duik nemen in water langs de Amelander duinen. 15 Juni gaan we natuurlijk Bootwateren in de binnenstad van Ameland en zondag vertrekken we weer fris en fruitig Ahum, richting het vaste land alsof er niets gebeurd is.

2020 is nog blanco!!! Be the first….