Agenda

Opzoek naar vertier en plezier? Actuele informatie over onze optredens vindt u hier:

5 oktober: Feanster Music Night #4, in de Lantearne te Surhuisterveen.

16 November: Jaaaa mensen hij komt  hij komt, samen met alle zwarte Pieten verwelkomen we Sinterklaas in Twijzelerheide. Komt hij weer in de TukTuk? Jaa??? Dan gaan een aantal Harrekieten stuk …van het gieren lachen en brullen. Laten we de straten weer gaan vullen bij de intocht in Twijzelerheide.

23 November Naar Marum? Nou Darum! Wij gaan toetten en blazen in het centrum van Marum voor de altijd vrolijke en gulle St Nicolaas met zijn altijd lieve vrolijke zwarte Pieten. Wij houden van oranjuuhhhh en pepernoten pepernoten taai taai taai. Kom mee zwingen en springen met De Harrekieten bij de intocht van die ouwe krasse Sinterklaas.

23 November gaat Surhuisterveen weer uit zijn dak, met de HarrePieten en Zwarte Piet met zijn zak. Gevaar voor file vorming en  swarte tûtten.

30 November gaan de HarrePieten oud en vertrouwd weer naar het altijd warbere Burgum. Wie komt er deze keer weer meez(w)ingen? Wij verwachten alle fans weer. Be there!

2020

16 mei zijn we weer van de partij tijdens het dweilfestival in Surhuisterveen! Zien we u bij de 3e editie van deze zeer gezellige optredens van verschillende dweilorkesten?

19 t/m 21 juni zijn we weer te vinden op Ameland met op zaterdag 20 juni deelname aan Bootwateren!