Agenda

Opzoek naar vertier en plezier? Actuele informatie over onze optredens vindt u hier:

20 April: De start van het nautistische seizoen, krekt wat foar us autistische Harrekieten. We spelen bij de opening van weer een geweldig waterseizoen in Heeg! Op verschillende locaties zult u ons kunnen vinden…..dus niet stiekem naar de andere aanwezige dweilorkesten gluren 🙂 see you.

18 Mei 2019 vieren wij ons jubileum, het 25 jarig bestaan van het geweldigste gezelligste zuiverste dweilorkest van het noordelijk halfrond van Surhuisterveen. Dit wordt groots gevierd met al onze Harrekieten om Ûtens. Wij zijn deze dag niet te boeken en te bezoeken!!!

24 Mei: Ze kunnen geen genoeg van ons krijgen, en tja, geef ze eens ongelijk. We mogen ons goed gedragen tijdens het binnenblazen van de vierdaagse wandelaar…..ik zeg rennneeeeeennnnnnnnnn!!!!!!

25 Mei 2019 is ons 2e Uiterst gezellige en muzikale Dweil en Sop Festival Surhuisterveen. Tzt meer informatie. BUTTTTTT Zeef de deet.

30 Mei is Tzumarrum the palce too be voor u en De Harrekieten!!! Wij gaan spelen bij het roemruchte jubileum kaatspartijtje aldaar. Omdat wij niet alle aandacht voor ons op willen eisen, nemen we zo nu en dan even pauze zodat u de partij kunt volgen. Zo zijn wij, gezellig leuk lief muzikaal en kaats vriendelijk.

5 Juni: Vanavond zijn wij niet te boeken ivm een slagwerkerspersoneelfeestje. 6Juni zijn wij waarschijnlijk niet fris en fruitig aanspreekbaar.

8 Juni 2019: Hakke Hakke Puf Puf…Plof Plof Plof Tuf Tuf…pruttel pruttel kuch kuch. Er wordt waarschijnlijk helaas niet geklund, maar wel getoetterd bij de trekker elfstedentocht. Jullie kunnen ons van 17.30 tot ca 20.30 vinden bij de finish nabij het dorpshuis in Engelum.

14-15-16 Juni zetten we de boel weer op stelten op ons 2e huisadres Ameland. De 14e gaan we een duik nemen in water langs de Amelander duinen. 15 Juni gaan we natuurlijk Bootwateren in de binnenstad van Ameland en zondag vertrekken we weer fris en fruitig Ahum, richting het vaste land alsof er niets gebeurd is.

20 September : Yahoooooooo we doen weer een rondje gondelvaart op wielen!!! Kom, kijk en huiver mee met ons, en ons kippenvel optreden in Drogeham City.

21 September: Omdat ze simpelweg geen genoeg van ons kunnen krijgen reizen de Harrekieten ook vandaag weer naar het verre oosten uuhh noorden of toch het zuiden aldan westen? op naar Drogeham City bij de gondelvaart op wielen. Voor de goede orde, alleen onze drumlators staan op wielen.

16 November: Jaaaa mensen hij komt  hij komt, samen met alle zwarte Pieten verwelkomen we Sinterklaas in Twijzelerheide. Komt hij weer in de TukTuk? Jaa??? Dan gaan een aantal Harrekieten stuk …van het gieren lachen en brullen. Laten we de straten weer gaan vullen bij de intocht in Twijzelerheide.

23 November Naar Marum? Nou Darum! Wij gaan toetten en blazen in het centrum van Marum voor de altijd vrolijke en gulle St Nicolaas met zijn altijd lieve vrolijke zwarte Pieten. Wij houden van oranjuuhhhh en pepernoten pepernoten taai taai taai. Kom mee zwingen en springen met De Harrekieten bij de intocht van die ouwe krasse Sinterklaas.

23 November gaat Surhuisterveen weer uit zijn dak, met de HarrePieten en Zwarte Piet met zijn zak. Gevaar voor file vorming en  swarte tûtten.

30 November gaan de HarrePieten oud en vertrouwd weer naar het altijd warbere Burgum. Wie komt er deze keer weer meez(w)ingen? Wij verwachten alle fans weer. Be there!

2020 is nog blanco!!! Be the first….