Agenda

Opzoek naar vertier en plezier? Actuele informatie over onze optredens vindt u hier:

6 Juli: Vanavond zijn wij niet te boeken i.v.m. een slagwerkerspersoneelsfeestje.

7 september: Wij geven een optreden ter ere van ons jubileum, 25 jaar boerenkapel de Harrekieten in het centrum van Surhuisterveen. Be there!

20 September : Yahoooooooo we doen weer een rondje gondelvaart op wielen!!! Kom, kijk en huiver mee met ons, en ons kippenvel optreden in Drogeham City.

21 September: Omdat ze simpelweg geen genoeg van ons kunnen krijgen reizen de Harrekieten ook vandaag weer naar het verre oosten uuhh noorden of toch het zuiden aldan westen? op naar Drogeham City bij de gondelvaart op wielen. Voor de goede orde, alleen onze drumlators staan op wielen.

5 oktober: Feanster Music Night #3, in de Lantearne te Surhuisterveen.

16 November: Jaaaa mensen hij komt  hij komt, samen met alle zwarte Pieten verwelkomen we Sinterklaas in Twijzelerheide. Komt hij weer in de TukTuk? Jaa??? Dan gaan een aantal Harrekieten stuk …van het gieren lachen en brullen. Laten we de straten weer gaan vullen bij de intocht in Twijzelerheide.

23 November Naar Marum? Nou Darum! Wij gaan toetten en blazen in het centrum van Marum voor de altijd vrolijke en gulle St Nicolaas met zijn altijd lieve vrolijke zwarte Pieten. Wij houden van oranjuuhhhh en pepernoten pepernoten taai taai taai. Kom mee zwingen en springen met De Harrekieten bij de intocht van die ouwe krasse Sinterklaas.

23 November gaat Surhuisterveen weer uit zijn dak, met de HarrePieten en Zwarte Piet met zijn zak. Gevaar voor file vorming en  swarte tûtten.

30 November gaan de HarrePieten oud en vertrouwd weer naar het altijd warbere Burgum. Wie komt er deze keer weer meez(w)ingen? Wij verwachten alle fans weer. Be there!

2020 is nog blanco!!! Be the first….