Boerenkapel "De Harrekieten"

Trucktour Bolsward

Op zaterdag 5 september was het zover. Ondanks alle maatregelen die we nu hebben kon de trucktour in Bolsward gewoon doorgaan. Om het een nog feestelijker tintje te geven mochten de Harrekieten bij de start aanwezig zijn. Er waren drie punten waarop de verschillende trucks klaar stonden. Bij een van die punten stonden de Harrekieten de bezoekers te vermaken met onze muzikale klanken.

Continue reading

Het Hooge Heem Grootegast

Na een tijdje niet meer gespeeld te mogen hebben was het eindelijk weer zo ver. De Harrekieten mochten bij Het Hooge Heem in Grootegast weer het eerste optreden van het nieuwe muzikale seizoen ten gehore brengen. Met afgestofte instrumenten en frisse moed zijn we begonnen aan het optreden.

Continue reading

Carnaval in Rutten

Het eerste optreden van 2020 is weer een feit! Al het stof werd nog snel uit de instrumenten geblazen. Want op zaterdag 22 februari was het alweer tijd voor een feestje. En wat voor een feestje. De Harrekieten waren van de partij bij Carnaval in Rutten.

Continue reading

Charles Dickens en de Harrekieten

Kerst is een van de mooiste feesten in het jaar. Overal hangen lichtjes, komen families en vrienden samen en hoor je prachtige kerstmuziek. Ook de Harrekieten houden ervan om de warme kerstklanken te laten horen. Op zaterdag 14 december waren deze warme kerstklanken te horen in ’t Suyderhuys. Daar werd een Charles Dickens winter fair gehouden. Naast alle kraampjes en tentoonstellingen gaven de Harrekieten een optreden.

Continue reading

Sinterklaasje kom maar binnen….

Sinterklaas is weer in het land en de Harrekieten kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zaterdag 16 november werd Sinterklaas met zijn pieten wakker getoeterd in Twijzelheide. In optocht werd Sinterklaas en zijn nog slaperige pieten naar het dorpshuis gereden waar het feest voor een blije
kinderschare werd voortgezet.

Continue reading