Bedrijfsopening in Surhuisterveen

De Harrekieten hadden vandaag een thuiswedstrijd. In Surhuisterveen mochten ze aanwezig zijn bij de feestelijke opening van Mijn Marktkraam. Dit bedrijf faciliteert een indoor markthal waar tientallen kramen staan opgesteld met diverse producten. Afrekenen gaat in één keer op een centrale plek. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een kraam huren voor een week of langer.

De Harrekieten mochten het feest vergroten met een optreden. Aangezien Sinterklaas het land heeft verlaten, zijn we begonnen met een aantal kerstliedjes. De sfeer kwam er echter al snel in en werd er gewisseld van repertoire. Anton aus Tirol, Speedy, Vergeate, diverse golden oldies en nieuwe hits passeerden de revue tot groot genoegen van de omstanders die vrolijk meedeinden. Een waar feest voor iedereen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *