Burgum biedt meer!

Afgelopen zaterdag waren de Harrekieten in Burgum en wij waren niet het enige dweilorkest welke aanwezig was. In Burgum was namelijk een heus dweilfestival georganiseerd en daar mochten De Harrekieten natuurlijk niet ontbreken.

Burgum is een plek waar Blaaskapel de Harrekieten met enige regelmaat zijn te vinden en uiteraard zetten wij ons beste beentje voor. We begonnen de zaterdagmiddag rustig met een paar rustige en bekende nummers zoals ‘Stil in mij’ en ‘Apache’. Het publiek was enthousiast en het zonnetje scheen dus het was al snel tijd voor het echte feestmuziek: Batje Vier, Living next door to Alice en de nieuwe hit Tigerrag werden goed gewaardeerd door het publiek.

Na een kleine versnapering in het plaatselijk café gingen we vrolijk en vol enthousiasme verder. Lion in the morning sun, Rock around the Saints, wij brachten een bijzonder zonnig repertoire ter gehore. Of het uitlokking was of niet, de volgende keer spelen we toch liever weer gewoon ’t Dondert en bliksemt. Een donkere lucht kwam namelijk onze kant opzetten en het gezamenlijke eindoptreden werd vervroegd. En terecht. Het werd namelijk een gezellig feest en je kunt dan zien dat muziek verbroedert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *