Matinee te Anjum

Terwijl de meeste Anjummers zich nog de slaap uit de ogen wreven waren de Harrekieten al in Anjum gearriveerd. Reden van onze komst? Boerenkapel de Harrekieten had de eer om de prestigieuze stoelendans die maar één keer in de 4 jaar wordt georganiseerd te begeleiden. Hoewel de spanning van de gezichten was af te lezen hebben wij ons er goed doorheen geslagen.  Met echte meezingers als, Reisje langs de Rijn, Yesterday en Speedy werd de stoelendans tot een goed einde gebracht. Daarna was het feest nog niet afgelopen.  Sterker nog, na de eerste biertjes – 11 uur in de ochtend –  gingen de voeten van de vloer en eindigde de stoelendans in één grote, feestende, kolkende mensenmassa.  Kortom: het was weer beregezellig. Anjum bedankt en tot over 4 jaar!

Bekijk de foto’s en de video Meer >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *