Kerst met de Harrekieten

Kerstboom, warme chocolademelk, cadeautjes, eten met familie en natuurlijk blaaskapel de Harrekieten. Dat zijn de ingrediënten voor het perfecte kerstfeest. Op de dinsdagavond voor Kerst mochten De Harrekieten daarom aanwezig zijn in Surhuisterveen om iedereen in de kerstsfeer te brengen.  Uiteraard is dit eenvoudiger gezegd dan gedaan. Gelukkig hebben De Harrekieten voor dit soort gelegenheden 2 bijzonder goede hulpmiddelen: Ten eerste een mooi en uitgebalanceerd kerstrepertoire waarin alle oude maar ook nieuwe kersthits in zijn vertegenwoordigd. Het tweede hulpmiddel is ons kerstmuts. Uitgevoerd in stijlvol Harrekietenrood en voorzien van een blinkend maar functioneel belletje zorgt gegarandeerd voor een stijlvolle binnenkomst.

De avond werd gestart in het verzorgingstehuis ’t Suyderhuys. Dit optreden werd op waarde geschat door het aanwezige publiek. Er werd vrolijk meegeklapt en gezongen en zelfs een mondharmonica werd erbij gehaald. Stoppen op het hoogtepunt is aan De Harrekieten niet besteedt. Na dit optreden ging men door naar de plaatselijke grootgrutters. Het publiek dat hier op karakter de laatste kerstinkopen deed werd door de kapel aangemoedigd en ondersteund met een divers kerstrepertoire die gelukkig in goede aarde viel. De avond werd afgesloten bij de plaatselijke brasserie. Erg gezellig voor het daar aanwezige publiek maar zeker ook voor De Harrekieten zelf. Na het ten gehore brengen van een aantal nummers werd de brasserie namelijk niet direct verlaten maar werd er ook nog een klein drankje genuttigd. Al met al een leuk, gezellig en plezierig optreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *