Privéfeest in Oudega

45 een magisch getal. Je speelt twee keer 45 minuten voetbal, als je de cijfers 0 t/m 9 bij elkaar optelt is het gezamenlijk 45, Elvis Costello had een liedje genaamd 45, en zo zouden we nog wel een tijdje kunnen doorgaan. Dat doen we natuurlijk niet maar het punt welke wij graag willen maken is dat 45 een bijzonder getal is en dat dit zeker een feestje waard is.

In Oudega (Sm.) mochten wij daarom exclusief optreden bij een bruidspaar die het saffieren huwelijk vierden. En het leuke was, het was een verrassing. En bij De Harrekieten zijn we dol op verrassingen. In colonne kwamen wij heel zachtjes aanrijden, zijn heel zachtjes uitgestapt, zijn zachtjes naar de feestvarkens toe getijgerd en vervolgens spatte het optreden vol enthousiasme uit een.

We begonnen met Apache en daarna volgde een welgemeend Lang zullen ze leven. Daarna konden we direct verder met onze feestsessie, Speedy, Batje Vier, Woonschip, het was een dolle boel in Oudega en het feest duurde tot de late uurtjes.

Binnenkort 45 jaar getrouwd, 45 jaar bij de zaak of woon je al 45 jaar gezellig thuis bij je moeder? Vergeet dan niet De Harrekieten bellen om er een echt feestje van te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *