Vuurtorenrace Lemmer

Vrijdagmiddag 7 september was het feest in Lemmer. 18 prachtige Fiskerman aken verschenen aan de start voor de Vuurtorenrace. Na de palaver ontstond er een spannende raceen wij moeten eerlijk bekennen, de eindoverwinning was dik verdiend. Na de spannende race mochten wij ervoor zorgen dat de aken onder muzikale begeleiding konden afmeren. En dat deden wij uiteraard met veel plezier. Diverse nautische liedjes hebben wij ten gehore gebracht zoals: Zeven dagen lang, Het Woonskip, Kleine café aan de haven en Pappie zwem toch niet zo snel.

Een gezellig en mooi einde van een heerlijke zomerdag. De avond werd in besloten kring nog voorgezet bij de vrolijke Panda in Lemmer. Een heerlijk Chinees restaurant en ook vanwege de vrolijke Panda hebben wij zin in volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *