Het Hooge Heem Grootegast

Na een tijdje niet meer gespeeld te mogen hebben was het eindelijk weer zo ver. De Harrekieten mochten bij Het Hooge Heem in Grootegast weer het eerste optreden van het nieuwe muzikale seizoen ten gehore brengen. Met afgestofte instrumenten en frisse moed zijn we begonnen aan het optreden.

Als je na een lange tijd weer mag spelen is het natuurlijk belangrijk om de juiste nummers te spelen. Daarom werden de favoriete nummers uitgekozen voor dit optreden. De stemming kwam er daardoor als snel in.  Iedereen was erg enthousiast en danste met de muziek mee. Na een korte pauze ging het feest door op het terras van Het Hooge Heem.

De Harrekieten zijn de Harrekieten niet als ze net wat te lang door blijven gaan. Maar met een enthousiast en dansend publiek hadden we geen andere optie. Met het heerlijke weer erbij zorgde het voor een geweldige middag. De kers op de taart was de goede verzorging van Het Hooge Heem met een borrel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *